Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi dilinin koptuğunu görmek

Rüyada kendi dilinin koptuğunu görmek

Rüyada kendi dilinin koptuğunu görmek etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine ve takdirlerini kazanacağına, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına ve hasreti çekilen bir akrabayla hasret giderileceğine, hayallerine kavuşmak için elinden gelen her şeyi yapacağına, ancak daha sonra gerçekleri öğrendiğinde bu kişi ile olan tüm irtibatını keseceğine ve adını temize çıkaracağına, istenmediğiniz bir yere gitmeye, ancak daha sonraları sakinleşen kişinin karşısına çıkan önemli fırsatları görerek değerlendireceğine, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına alamet eder.

Rüyada kendi dilinin koptuğunu gördüyseniz:

  • Sözlerinize dikkat etmezseniz sonradan pişman olabileceğiniz kayıplarınız olabilir.

Rüyada başkasını dilsiz görmek içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Rüyada dil uzatmak iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine, hak yiyeceğine, ödemelerin kolaylıkla yapılacağına inanılır.

Rüyada dil kesildiğini görmek önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, sıkıntılarını bu sayede yeneceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının dilini görmek mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada birinin dilini kesmek yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, komşularla ters düşüleceğine, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, umutlarının da tükeneceğine delalet eder.

Rüyada dilsiz insan görmek yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, gelecek olumsuz bir habere veya işlerin ters gitmesine, borçların artacağına rivayet eder.

Rüyada dil pişirmek içinden çıkılmaz bir hal alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, bu yüzden çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yabancı dil bilmek zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, kesilen kişinin çözülmeyen sorunları varsa eğer kısa bir zamanda çözüme kavuşacağına, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments