Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dil balığı tutmak

Rüyada dil balığı tutmak

Rüyada dil balığı tutmak sevdiği ve değer verdiği kişilerin her zaman yardımlarını alacağına, gittiği yerde de aradığı huzuru bulacağına, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine, çalışmaların günden güne daha da büyük kısmetlerin kapılarını açacağına, konfor içinde olacağına, borçlarını ödeyeceğine, geri plana düşeceğine, çok mutlu olunacağına ve sorunların yakın zaman içinde biteceğine alamet eder.

Rüyada dil balığı tutmak gördüyseniz:

  • Hiç ummadığınız şekilde bazı ilişki veya iş birliklerinin farklı şekillerde biraraya gelmesi ya da yollarının kesişmesi sizi şaşırtabilir.

Rüyada dil balığı tutmak hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, kendisini geliştireceğine delalet eder.

Rüyada dil balığı görmek büyük oranda kazanç elde edeceğine, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, hayatına heyecan ve renk gelecek gelişmeler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada dil balığı yemek özellikle geçmişte ödenmeyen veya kapandı sanılan bir borcun bugünlerde kişinin karşısına çok yüklü bir miktarda çıkarak can sıkıntısı yaratacağına, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, bekarlar için de evlilik tarihi almaya, sözlenmeye ya da nişanlanmaya işarettir.

Rüyada oltayla balık tutmak bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına, kavgaların biteceğine delalettir.

Rüyada oltayla büyük balık tutmak çocuk sahibi olacağına, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına ve bunun için her zaman şükredeceğine, ön plana çıkacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada denizden canlı balık tutmak binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, kişinin bu nedenle kendini çok mutsuz ve üzgün hissedeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Rüyada buzlu suda balık tutmak sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, iyilik yaptığı insanlardan kötülük göreceğine, maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına rivayet eder.

Rüyada altın balık tutmak planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, en fazla hayatını belli bir standartta sürdüreceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments