Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin dilini koparmak

Rüyada birinin dilini koparmak

Rüyada birinin dilini koparmak önemli ve büyük adımlar atacağına, bu durumun da herkesin dikkatini çekeceğine, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, yarınları için isabetli kararlar alacağına, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine inanılır.

Rüyada birinin dilini koparmak gördüyseniz:

  • İlk önce nelerin halledilmesi veya bitirilmesi gerektiği konusunu dikkate almalısınız.

Rüyada sağır ve dilsiz olduğunu görmek bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına ve kazançlı işlere girileceğine, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin dilini yalamak işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, kendisine miras yolu ile kalacak bir arsa veya tarlanın satışından sonra yüksek meblağlar kazanacağına, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine işarettir.

Rüyada küçük dilini yutmak yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, rahat bir hayata başlayacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada farklı dil konuşmak yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, kendi hayatının dışında çevresindeki insanların yaşamlarında pek çok musibete şahitlik edeceğine, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada bilmediği dili konuşmak çok büyük kısmetler kazanacağına, kalkınacağına ve yükseleceğine, kendisini aşan işlere kalkışacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine inanılır.

Rüyada küçük dilini görmek rüya sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine, kendisini üzmeye ve zarara uğratmaya çalışan bazı insanlara rağmen işlerini çok iyi bir şekilde ilerleteceğine, rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine inanılır.

Rüyada hayvanın dilini görmek kazanca ve ekmeğe kavuşacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada ölmüş birini dilsiz görmek duyduğu endişenin iki kat artacağına, yoklukla mücadele etmekten deyim yerindeyse belinin büküleceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments