Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dilini koparmak

Rüyada dilini koparmak

Rüyada dilini koparmak gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, berekete, bolluk içinde, zengin bir hayat sürüleceğine, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, ferahlığa çıkılacağına, bütün boş zamanlarını sosyal aktivitelerle dolduracağına, çok zor günler geçireceğine, yeniden hayal kuracak umuda kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dilini koparmak gördüyseniz:

  • Size yardım etmek isteyen dostlarınız uzaklaşma eğiliminde olabilirler.

Rüyada birini dilsiz görmek aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada dilini ısırdığını görmek çok zor zamanlar geçirileceğine, resmi bir göreve getirileceğine, kendisini çok yakında bazı güzel olayların içinde bulacağına işaret eder.

Rüyada kaynana dili görmek çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına, aldığı güzel haberin kısa süreceğine delalettir.

Rüyada dilini yuttuğunu görmek mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, dertlerin çözüme kavuşacağına, pişman olacağına tabir olunur.

Rüyada dilini uzun görmek tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada bilmediği dili konuşmak kişinin başarısızlığa düşeceğine, bunun da kendisi için hayırlı olacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı dil görmek insanlarla arasının iyi olacağına ve tatlı dili sayesinde muhabbetinin hiç eksilmeyeceğine, sıkıntıların bir anda biteceğine, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dana dili yemek aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına, rüya sahibinin bu kişiler ile olan bağlarını kopartacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments