Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dilini yuttuğunu görmek

Rüyada dilini yuttuğunu görmek

Rüyada dilini yuttuğunu görmek aradığı aşkı bulacağına, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, kişinin yaşadığı tüm aksiliklerin ve başarısızlıkların ortadan kalkacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, eline hayırlı kazançların geçeceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına işaret etmektedir.

Rüyada dilini yuttuğunu gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, bazı şeyler öğrenmeniz ciddi düşünceler içinde olmanız da olasıdır.

Rüyada dil yediğini görmek sıkıntılarını ve kötü olayları hastalık derecesinde sorun etmeyeceği için çok daha rahat olacağına, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, ahiret inancını boşlayarak, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada bilmediğin bir dil konuşmak mutlu olacağına ve güleceğine, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada dilinin düştüğünü görmek inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, çok hayırlı işlere atılacağına ve yaptığı işlerde her zaman çok büyük başarılar göstereceğine, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada dili uzamak giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, zor günlerin geride kalacağına ve endişelerin biteceğine, kalıcı işler yaparak, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına tabir olunur.

Rüyada diş ve dil görmek kişinin yüzünün güleceğine, uzun sürecek bir kırgınlık yaşanacağına, zahmet çekilerek ve uzun süre üzerinde çalışılarak hazırlanmış olan bir projenin çok büyük kazanç getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada inek dili görmek bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine veya eşi ile problemler yaşayacağına, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada dilini arı sokmak bir sebeple bazı sorunlarla muhatap olacağına, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına yorulmaktadır.

Rüyada dil kavgası etmek yarınlara olan inancından da hiçbir zaman ödün vermeyeceğine, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde yetenekli bulduğu ve çok sevdiği bir kişiye bir işe girmesi için çok büyük yardımlarda bulunacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments