Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dilini görmek

Rüyada dilini görmek

Rüyada dilini görmek hayatının tatlılık, hoşluk, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, onu yalnız bırakmayacağına, eline para geçeceğine ve geçen parayı da hayır işlerinde kullanacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, dileklerin kabul olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, belalı insanlara denk geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada dilini gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar, iş birlikleri veya ruh durumunuzu ilgilendiren konular da ön plana çıkabilir.

Rüyada iki dil görmek büyük sorunların yaşanacağına, sıkıntılarının daha da artacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine işaret eder.

Rüyada özür dileyen birini görmek işine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, kafasını kurcalayan sorunların biteceğine, rüya sahibinin hikmetli kimse olacağına tabir olunur.

Rüyada bilmediğin bir dil konuşmak yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, dünyasının iyileşmesine, zor da olsa bazı kararlar vereceğine tabir olunur.

Rüyada başka bir dil öğrenmek çok verimli bir çalışma içine girileceğine, zenginlik sahibi olunacağına, bir anda yüklü miktarda paraya kavuşacağına, kendisiyle övüneceğine işaret etmektedir.

Rüyada yılanın dilini görmek kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine alamet eder.

Rüyada yeşil dil görmek sorunlarını bu sayede çözeceğine, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, hasta olan kişilerin hastalıklarını Allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin dilinin koptuğunu görmek bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada dilin kopmasını görmek malvarlığının artacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments