Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iki dil görmek

Rüyada iki dil görmek

Rüyada iki dil görmek başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, bunun da kendisi için çok ağır bir travma yaşamasına neden olacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, yarınlarının kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine yorulur.

Rüyada iki dil gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz maddi konularda, bayansanız duygusal ilişkilerinizde şanslısınız.

Rüyada dilini kopmuş görmek mal ve mülk kaybı yaşanacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, sorunların tatlıya bağlanacağına, sorunların bir bir çözüleceğine inanılır.

Rüyada özür dileyen birini görmek zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, ele güne muhtaç hallere geleceğine, işlerdeki durgunluğa ve kişinin maddi anlamda çok sıkıntı içine gireceğine işaret eder.

Rüyada diş ve dil görmek malını, parasını ve işini kaybedeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına ve ticaret ehli kimse haline geleceğine, istenilen bir birliktelikten sonra yapılacak mutlu bir evlilik yapacağına işarettir.

Rüyada koyun dili görmek çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine ve kendisini bazı kötü ve üzücü durumlarda bulacağına, çok kötü günler yaşayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine inanılır.

Rüyada dilinin uzadığını görmek daha sonra işlerin açılacağına, yazgısının güzelleşeceğine, iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine inanılır.

Rüyada kıllı dil görmek daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına rivayet eder.

Rüyada farklı dil konuşmak dine ve Allah’a yakınlaşacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada dilin şiştiğini görmek imkânlarını kaybedeceğine, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, iş hayatını hareketlendirecek gelişmeler yaşayacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments