Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dilini çiğnemek

Rüyada dilini çiğnemek

Rüyada dilini çiğnemek iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, yeni bir karar alma sürecine girileceğine ve kurulmuş olan bir ortaklık yüzünden üst üste darbeler alınacağına, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, kazancın katlanacağına, güzel vakit geçireceklerine, eskileri yadedeceklerine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine tabir olunur.

Rüyada dilini çiğnemek gördüyseniz:

  • Maddi bir kazanım ya da bir hediye duygusal tepkilere neden olabilir.

Rüyada dilini çiğnemek eline geçen kazanç ile istediği gibi rahat hareket edemeyeceğine, yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına, bazı sorunlar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dil çiğnemek zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine, moralinin yerine geleceğine, elinin de bollaşacağına tabir olunur.

Rüyada çamur çiğnemek yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, sürpriz bir şekilde gelen yardım sonucu borçlarından kurtulacağına, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına işarettir.

Rüyada çamaşır çiğnemek hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, kişinin iş ve aşk hayatında karşılaşacağı olumlu gelişmelerin olacağına, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada çam sakızı çiğnemek başına uğursuz olayların geleceğine, düzeninin bozulacağına, anne babayla tatsızlık yaşanacağına, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına işarettir.

Rüyada diş çiğnemek yediğine ve içtiğine özen göstereceğine, gelirinin azalacağına, eşyaların yenileneceğine rivayet eder.

Rüyada demir çiğnemek her istediği şeyin gerçekleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına ve ne kadar çabalansa da olayların kendiliğinden düzene girip iyileşeceğine işaret eder.

Rüyada maydanoz çiğnemek işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments