Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dilinde tüy bittiğini görmek

Rüyada dilinde tüy bittiğini görmek

Rüyada dilinde tüy bittiğini görmek sevilen kişiler sayesinde işte daha üst noktalara çıkılacağına, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, büyük üzüntüler yaşanan bir dönemin bittiğine, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına, sağlıkla ilgili olan bir sorundan kurtulmak için bir doktora başvurulacağına, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, ticarette yapacağı yeni atılımlar sayesinde muvaffak olacağına yorulur.

Rüyada dilinde tüy bittiğini gördüyseniz:

  • Müdahale edilen konuların, kaçan uçakların ya da kaybolan telefon numaralarının nedenleri olabilir.

Rüyada dilinde tüy bittiğini görmek geleceğinin parlak olacağına, bazı başka desteklere kavuşacağına, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına işaret etmektedir.

Rüyada dilinde tüy bitmek kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, yaşadığı stresin biteceğine, bedeninin şifaya kavuşacağına delalet eder.

Rüyada dilinde tüy görmek yeni bir şehre yerleşileceğine, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dilinden kıl çekmek rüya sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, dertlerin çözüme kavuşacağına, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına yorulur.

Rüyada dilinden parça koparmak borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, yolunda gideceğine ve kazancın artarak bolluğun ve bereketin yaşanacağına, sanat alanında veya politikada uzman bir kişi olarak, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına işarettir.

Rüyada dilinden öpmek aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, dertlerinden kurtulacağına, sağlık ve hayır getireceğine delalet eder.

Rüyada dilinde saç görmek iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine veya eşi ile problemler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada dilinde kıl görmek mal mülk edineceğine, çok para kazanacağına, çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, sorunların aşılacağına, gelişim içine gireceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments