Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dilinde yara olduğunu görmek

Rüyada dilinde yara olduğunu görmek

Rüyada dilinde yara olduğunu görmek kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, onları gerektiği gibi değerlendiremeyeceğine, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, malının ve parasının çoğalacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, bir miktar para kaybedeceğine ve üzüntü yaşayacağına, yarardan çok zarar getireceğine inanılır.

Rüyada dilinde yara olduğunu gördüyseniz:

  • Bazı gelişmeler mevcut düzenlemeler veya planlar üzerinde olmadık etkiler yaratabilir.

Rüyada dilinde yara çıktığını görmek yorgun ve hasta hissedeceğine, üzüleceğine ve kırılacağına, işinden çıkarılacağına işaret etmektedir.

Rüyada dilinde yara olduğunu görmek sıkıntıların büyüyeceğine, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, yaşamın belli bir düzene oturacağına, sonu hüsranla bitecek bir ilişkiye başlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dilinde yara görmek anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına ve büyük bir rahatlığa erileceğine, husumetlerin başgöstereceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına inanılır.

Rüyada dilinde kıl görmek aynı zamanda dünya yaşantısında da olumlu gelişmelerle karşılaşacağına, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına işaret eder.

Rüyada dilinde kıl koparmak fırsatları önceden görüp kişinin geleceği için çok doğru yatırımlar yapacağına, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine inanılır.

Rüyada dilinden kıl çıkarmak çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, yeni girişimlerde bulunacağına ve gelirinin arttırmak için atılıma geçeceğine, ağız tadının, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada dilinde diş görmek büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, korkularının, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada dilinden iğne çıkarmak kişinin ailesinden beklediği manevi desteği alacağını ve para konusunda da aile büyüklerinin teklifleri sayesinde zor günleri çabucak atlatacağına, canını sıkılacağına, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına ve sayısız fırsatlar elde edeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments