Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dilinde ip görmek

Rüyada dilinde ip görmek

Rüyada dilinde ip görmek eline geçen gelirin de çoğalacağına, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, hayatın kişinin yüzüne güleceğine delalet eder.

Rüyada dilinde ip gördüyseniz:

  • Gerçek şu ki, bazı şeylerle vedalaşmanız gerekebilir.

Rüyada dilinde ip görmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine ve çocuklarla ilgili bir iş yapılacağına, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına inanılır.

Rüyada dilinde diş görmek büyük maddi bir kazanca sahip olunacağına, mekân değiştireceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine işarettir.

Rüyada dilinden parça koparmak her zaman kendisine destek olan, güzel bir bayanla evlilik yapacağına, bekarlar için güzel bir evliliğe, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada dilinde tüy görmek finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada dilinde yara çıktığını görmek iş ve zaman kaybına uğrayacağına, zararlarını telafi edeceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, çok daha iyi koşullara sahip olacağına inanılır.

Rüyada dilinde kıl çıktığını görmek kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine işarettir.

Rüyada dilinden kıl çıkarmak uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına, istenmeyen olayların olacağına alamet eder.

Rüyada dilinde yara olduğunu görmek ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine ve bu sayede hem ailevi sorunlarını çözmüş olacağına, tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments