Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi saçının uzamasını görmek

Rüyada kendi saçının uzamasını görmek

Rüyada kendi saçının uzamasını görmek çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, ancak rüya sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, insanların takdirine mazhar olacağına, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, söz ve yetki sahibi olacağına, çalışmaların ve projelerin terfi yolu açacağına, yüceltileceği sözler duyacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendi saçının uzamasını gördüyseniz:

  • Yalnız başınıza ilerlemeniz gerekmiyor.

Rüyada birinin saçlarını uzamış görmek yeniliğin kendisine iyi geleceğine ve şifa olacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına rivayet eder.

Rüyada saçlarını uzamış görmek ele geçen kazancın artacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına alamet eder.

Rüyada saçların çok uzamış görmek dikkat çekeceğine ve bu sayede iş dünyasında kısmetlerinin çoğalacağına, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, rahatsızlık duyduğu konularda mutluluk bulacağına delalettir.

Rüyada uzamış siyah saç görmek üzüldüğü konularda büyük bir ferahlama ve rahatlama yaşayacağına, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına işaret etmektedir.

Rüyada saç uzamış görmek sosyal çevrenin değiştirileceğine, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, yüksek makamlara geleceğine ve tuttuğunu koparmak gibi bir yeteneğinin ve zekâsının olacağına yorulur.

Rüyada kısa saçın uzamasını görmek belki de hayatının aşkını bulacağına, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına delalettir.

Rüyada erkeğin saçını uzamış görmek maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların günden güne artacağına alamet eder.

Rüyada birinin saçını uzamış görmek yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayacağına, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, iyileşeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments