Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bıyık uzaması görmek

Rüyada bıyık uzaması görmek

Rüyada bıyık uzaması görmek kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, elini attığı işlerden yana bir bir hayal kırıklığı yaşayacağına, geniş bir rızka kavuşacağına, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, başarısının yükseleceğine, kişinin seçeceği meslekte isim yaparak herkesin takdirini, saygısını toplayacağına, eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, atılan adımların sıkıntı yaratacağına işaret etmektedir.

Rüyada bıyık uzaması gördüyseniz:

  • Olumlu adımlar atabilirsiniz.

Rüyada bıyıkları uzamış görmek uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine ve mutlu olacağına, diplomalarının artacağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada uzamış bıyık görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına inanılır.

Rüyada bıyık uzaması görmek büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, güzel ve tatmin edici bir ilişkiye başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kaşları uzamış görmek çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, rüyayı gören kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, çok büyük destek vereceğine, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine ve uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği ancak bir türlü gerçekleştiremediği hayallerine kavuşacağına, attığı adımların da kendisine hayır getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada sakalı uzamış birini görmek sırrın kimselere söylenmeyeceğine, bol kazanç getireceğine, zor bir durumun üstesinden gelmeye rivayet eder.

Rüyada saçı uzamış görmek maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına delalettir.

Rüyada uzamış tırnak kesmek hayırlı olarak başlayan bir çalışmanın kötü bir şekilde ve geride yüklü miktarda borç bırakarak biteceğine, işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, sıkıntıdan kurtulacağına, keyfinin yerine geleceğine yorulur.

Rüyada birini saçı uzamış görmek yardıma muhtaç olan herkese elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağına, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, keyfinin yerine geleceğine, geçiminin kolaylaşacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments