Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzamış kaş görmek

Rüyada uzamış kaş görmek

Rüyada uzamış kaş görmek evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, inancının zayıflayacağına, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına, ekmeğinin verimli olacağına, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına işaret eder.

Rüyada uzamış kaş gördüyseniz:

  • Size karşı düşünceleri görmeyi beklemek yerine, hareketlerinizle karşınızdaki kişileri şaşırtan taraf olabilirsiniz.

Rüyada kaş uzaması görmek evinde kaynayan tenceresinin boş kalacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kaşların uzamasını görmek kötü ve zor günler yaşanacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına yorulur.

Rüyada kaşları uzamış görmek etrafına güzel insanların dolacağına, sıkıntı ve üzüntülerini geride bırakacağına, refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada uzamış kaş görmek zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, bunun şans olacağına işarettir.

Rüyada birinin boyunu uzamış görmek parasal sıkıntıların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, önünü göremez olacağına yorulur.

Rüyada uzamış bıyık görmek çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, kötü hallerinden kurtularak hayırlı ve güzel hallere geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tırnak uzaması görmek çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, herhangi bir sağlık sorunu çekmeyeceğine, kendisine olan güvenin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kirpiğin uzamasını görmek kazancını çoğaltacağına, elinde avucunda olanı yitireceğine, kalıcı işler yaparak, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments