Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada burun uzamasını görmek

Rüyada burun uzamasını görmek

Rüyada burun uzamasını görmek maddi gücünün artacağına, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, rüya sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, sağlıklı, huzurlu, yüksek moralli olacağına, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, çok iyi bir kariyer edineceğine, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine işarettir.

Rüyada burun uzamasını gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız karşı cins ilişkilerinizde taviz vermeniz yüzünden karşınızdaki kimseyi şımartmış olabilirsiniz.

Rüyada burun kıllarının uzamasını görmek çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, hayallerine kavuşmaları için gereken şeylerin sağlanacağına, borçların ödenmesinde aksamalar olması nedeniyle sinir bozukluğu yaşanacağına yorulur.

Rüyada burun uzamasını görmek el attığı her işten zararla çıkacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, hayalini kurduğu büyük başarılara ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada burun uzaması görmek yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, hayatınızda çok güzel değişiklikler olacağına, azmi ve inancı sayesinde her türlü zorluğun altından aslanlar gibi çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birini boyu uzamış görmek olayın ağız münakaşasına varacağına, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, üzüleceğine, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada boyunu uzamış görmek maddi sorunlarının çözüleceğine, bilgi sahibi oldukça daha da alçakgönüllü biri haline geleceğine, çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına tabir olunur.

Rüyada kendi saçını uzamış görmek zor durumda olan ya da yardıma muhtaç duruma gelen kişilere el uzatılacağına, sorunların teker teker aşılacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, işleri konusunda büyük faydası dokunacak bir malzeme alacağına delalettir.

Rüyada birini saçı uzamış görmek sevdiği kişileri çok üzeceğine, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına alamet eder.

Rüyada tırnak uzaması görmek kısmetinin açılacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, ilerleyeceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments