Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dilin büyüdüğünü görmek

Rüyada dilin büyüdüğünü görmek

Rüyada dilin büyüdüğünü görmek ardından bu kişinin yardımıyla çalışma hayatına adım atılacağına, onlardan gelecek yenilgileri ve zararları daha baştan önleyeceğine, onurlu bir hayat süreceğine, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına, büyük mutluluk duyulacağına, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine, gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, kendisiyle ilgili olmayan işlerin kendisine mal edilmesine ve bu nedenle de çok gergin günler geçireceğine, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine delalet eder.

Rüyada dilin büyüdüğünü gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilere sizden tam olarak ne beklediklerini sormanız gerekiyor olabilir.

Rüyada dilin büyüdüğünü görmek zorlukları teker teker aşacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine alamet eder.

Rüyada kulaklarının büyüdüğünü görmek sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, açlık, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada memenin büyüdüğünü görmek çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacağına, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine ancak bu duruma rağmen çok sevdiği ve değer verdiği birisine çok büyük bir yardımda bulunacağına, yaptıkları ile takdire layık görülmeyi hak edeceğine işaret eder.

Rüyada erkek çocuğunun büyüdüğünü görmek sorunların, sıkıntıların, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, akabinde de acı çekerek vefat edeceğine, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına yorulur.

Rüyada büyüden kurtulmak çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, memur ise terfi edeceğine, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada dişin büyüdüğünü görmek iş hayatında ayağını kaydırmak isteyenlerden kurtulacağına, yapılacak olan bazı atılımların yakında sona ereceğine, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına delalet eder.

Rüyada ağacın büyüdüğünü görmek sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerinin dermanına kavuşacağına, sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada işyerini büyütmek başına gelen kötü olaylardan ötürü çok huzursuz olacağına, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine, dertlerinin artacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments