Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyüden kurtulmak

Rüyada büyüden kurtulmak

Rüyada büyüden kurtulmak rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve ortak olarak girdiği bir işle ferahlığa çıkacağına, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, makam sahibi olacağına, dedikodu edeceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına, esenlik içinde olacağına, ferahlayacağına, rahatlayacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine, malına gelecek zarara, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada büyüden kurtulmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler mevcut planlarda ufak bir etki yapacağına inandığı bilgi veya haberleri sizin kadar heyecanlı karşılamayabilirler.

Rüyada büyüden kurtulmak sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, her konuda şansın yaver gideceğine alamet eder.

Rüyada oğlunun büyüdüğünü görmek uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, amaçlarına, hedeflerine, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına inanılır.

Rüyada bitkilerin büyüdüğünü görmek işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada benin büyüdüğünü görmek itibar göreceğine, rahata kavuşacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine işarettir.

Rüyada dişlerin büyüdüğünü görmek alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, ondan şifa göreceğine, güç alacağına yorulur.

Rüyada evinin büyüdüğünü görmek borçlanıp, hasta olacağına, özel hayattan yana mutluluk verecek gelişmelerin yaşanacağına, uzun zamandan beri meşgul olunmasına sebep olan durumların yakında çözüleceğine delalet eder.

Rüyada bebeğin hemen büyüdüğünü görmek hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına ve çok üzüleceğine, iş dünyasında ve toplumda çok saygın biri olarak anılır olacağına delalet eder.

Rüyada evi büyütmek yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak maddi bir problemden ötürü elinde bulunan malın bir kısmını satmak zorunda kalacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, maneviyata daha çok önem verileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments