Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dişin büyüdüğünü görmek

Rüyada dişin büyüdüğünü görmek

Rüyada dişin büyüdüğünü görmek sonra da aylarca borç ödemek zorunda kalacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına ve çok sağlıklı bir kişi olarak çok rahat edeceğine, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, çok sevdiği insanlardan ihanet göreceğine ve bu ihanetten ötürü çok büyük üzüntüler yaşayıp büyük hastalık yaşayacağına, kendisine başarı ve mutluluk getireceğine, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine işaret eder.

Rüyada dişin büyüdüğünü gördüyseniz:

  • Sosyal hayatınızda bazı planlar yapmanız mümkündür.

Rüyada dişinin büyüdüğünü görmek haneye kıskanç ve kötü niyetli bir kişinin gireceğine, sağlığının bozulmayacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine yorulur.

Rüyada dişin büyüdüğünü görmek yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, bir arkadaşlığınızın iyi bir dostluğa dönüşmesine, iş hayatının olumlu bir döneme girmesi ile sosyal aktivitelere ağırlık verileceğine yorulur.

Rüyada evi büyütmek istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına, hayatının ve planlarının kendi istediği yönde ilerlemeye başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yılan büyütmek hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, harcamalarında aşırıya gitmesi halinde borçlanabileceğine, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çiçeğin büyüdüğünü görmek yapayalnız ve kötü hissedeceğine, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, eşi ya da sevgilisi ile aşk hayatının kusursuz hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada işleri büyütmek gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına inanılır.

Rüyada bebek büyütmek haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına tabir olunur.

Rüyada odanın büyüdüğünü görmek günahlarına tövbe edeceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına, küçük bir hastalıktan muzdarip olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments