Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dilimlenmiş soğan görmek

Rüyada dilimlenmiş soğan görmek

Rüyada dilimlenmiş soğan görmek adının hiç yok yere lekeleneceğine, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, şöhretli biri olunacağına, günden güne daha büyük zorluklarla karşılaşılacağına, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, hayırlı bir işe başlayacağına, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada dilimlenmiş soğan gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerde bağımsızlık ihtiyacı duymanız olasıdır.

Rüyada dilimlenmiş kuru soğan görmek bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına, mutlu ve huzurlu biri olacağına yorulmaktadır.

Rüyada dilimlenmiş soğan görmek bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, daha sonra düzelip tekrar ayağa kalkacağına delalettir.

Rüyada dilimlenmiş patates görmek sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, dertlerden, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, kendisine akıl hocalığı yapan birisi ile gireceği bir iş sayesinde maddi olanaklarının artacağına yorulur.

Rüyada dilimlenmiş portakal yemek musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, üzüntü veren bir durumun iyice araştırılıp çözüme kavuşturulacağına, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine alamet etmektedir.

Rüyada pasta dilimleri görmek sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, büyük bir sabır göstererek kendisini kötü olaylar ve tartışmaya girmekten koruyacağına, maddi konularda kayıplar olacağına ve bu yüzden de daha stresli bir duruma düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada et dilimleri görmek kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına, işlerin günden güne daha da açılacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine yorulur.

Rüyada dilimlenmiş ayva görmek bir sebeple çok zarar göreceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, zahmet çekmeye, meşakkate düşmeye, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada zaman dilimi görmek emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, hayatı boyunca türlü aksilikler ve sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments