Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dili koparmak

Rüyada dili koparmak

Rüyada dili koparmak gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, hasta olanın da iyileşeceğine, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, az da olsa feraha çıkılacağına, vatana, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, elde edilen tecrübeler sayesinde erken yaşta hayata karşı duruşunu sağlamlaştıracak olan rüya sahibinin, kolay kolay pes etmeyeceğine işarettir.

Rüyada dili koparmak gördüyseniz:

  • Kısa veya uzun seyahatler ya da yapılacak ziyaretler yeni başlangıçlara da olanak sağlayabilir.

Rüyada kopmuş dil görmek hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, mal sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada dilsiz birini görmek bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, sorunlu bir dönem geçirileceğine, pek çok iş fırsatının ayağına geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada dil üzerinde kıl görmek rahata ereceğine ve geniş geniş yaşayacağına, kötü halin son bulacağına, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına yorulur.

Rüyada dilin tutulduğunu görmek yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, maddi açıdan çıkmaza girdikleri ve sorunlu dönemler geçirdikleri sırada yardım eli uzatılacağına, evinin düzenini, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine işarettir.

Rüyada yılanın dilini kesmek kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına ve rüya sahibine dua edeceğine, karşısına pek çok aksilik ve engel çıkacağına, aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada dilinin tutulmasını görmek onunla ileride çok mutlu olacağı evlilik hayatı için hayırlı bir başlangıç yapıp, birlikteliğe başlayacağına, geçmişten gelen arkadaşlıkların taçlanacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine işarettir.

Rüyada dilin uzadığını görmek maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, sevinç dolu haberler alacağına, bu haberler doğrultusunda gireceği bir iş sayesinde çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, çok mutlu bir hayata sahip olacağına ve kısmet dolu işlere gireceğine yorulur.

Rüyada dilinin yarıldığını görmek maddi imkânlarının artacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments