Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dili kıllı görmek

Rüyada dili kıllı görmek

Rüyada dili kıllı görmek sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, huzur getirecek birinin çıkacağına, çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, gün geçtikçe daha iyi yerlere geleceğine, kişinin her zaman bolluk içinde bir hayat sürerek, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, sağlığına kavuşacağına, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine yorulur.

Rüyada dili kıllı gördüyseniz:

  • Aşk, iş, sağlık alanlarında türlü fırsat, olanak veya şans yüzünü gösterecek.

Rüyada dili kıllı görmek bugüne kadar hiç mutlu olmadığı kadar mutlu olacağına, rüya sahibinin işlerinin açılacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine, gelirinin azalacağına inanılır.

Rüyada dil üzerinde kıl görmek daha kaliteli bir yaşam şekline sahip olmakla beraber, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, olaylı günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada kıllı dil görmek yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, bu sıkıntılar yüzünden aile içerisinde sevgi saygı gibi duyguların kalmayacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada yılan dilli insan görmek bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine ve başarısız olacağına, sorunların ardı ardına geleceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına delalettir.

Rüyada dilsiz bebek görmek rüya sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, yardıma muhtaç olan kişilere yardım etmek için çaba göstereceğine ve zorlukları yenmeleri için destek olacağına, karşına hayırlı kapıların açılacağına ve hayatının olumlu yönde değişeceğine delalet eder.

Rüyada dilinin kopmasını görmek kesilen kişinin çözülmeyen sorunları varsa eğer kısa bir zamanda çözüme kavuşacağına, başarısının çoğalacağına, makamının yükseleceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına yorulur.

Rüyada dilini çiğnemek eğer şifaysa da şifasını bulacağına, çok hayırlı günler görüleceğine, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada dilini yuttuğunu görmek eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, ekmek ve dünya malı alacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments