Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dilin koptuğunu görmek

Rüyada dilin koptuğunu görmek

Rüyada dilin koptuğunu görmek Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, kötü günleri geride bırakacağına, ancak herhangi bir yararının görülmeyeceğine ve tüm durumla birlikte bir de destek olan kişinin para konusunda sıkıştırmalarıyla uğraşılacağına, çok istediği bir şeyin gerçekleşmeyeceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına alamet eder.

Rüyada dilin koptuğunu gördüyseniz:

  • Bazı kimselere onların sandıkları gibi aptal olmadığınızı göstermelisiniz.

Rüyada kendi dilini yemek sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine delalettir.

Rüyada büyük dil görmek yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine, işlerinin ağırlaşacağına delalettir.

Rüyada yabancı dil öğrendiğini görmek bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, kurulacak olan bir ortaklığın çok mutlu ettirecek bir gelişmeye ve ferahlığa kapı açacağına, önüne çok hayırlı kazanç ve gelir kapılarının açılacağına tabir olunur.

Rüyada dana dili görmek asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, bu sayede çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada dil öpmek deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını kimseden yardım almadan çözüme ulaştıracağına rivayet eder.

Rüyada dili tutulduğunu görmek uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, işle ilgili olarak yaptığı çalışmaların yeni iş kapıları açacağına, derin bir nefes alacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine rivayet eder.

Rüyada dilin tutulması görmek rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, iş ve zaman kaybına uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının dilini görmek çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine, kibir nedeni ile karşısına çıkacak kısmetleri beğenmeyip, her zaman daha iyisini isteyeceğin de işaret eden rüya, aynı anda birden fazla işle meşgul olunduğu için tam olarak bir konuya konsantre olunamadığı için istenilen başarıya henüz ulaşılamayacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments