Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dilenen kadın görmek

Rüyada dilenen kadın görmek

Rüyada dilenen kadın görmek kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine ve bu çalışmalar ile çok yakın bir zaman içinde rahat bir nefes alacağına, hayatındaki engellerin ve aksiliklerin de ortadan kalkacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, şansın ve bahtın da açılacağına, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, büyük sıkıntı ve yaşanılacak acıya, kişinin en lüks evlere, arabalara ve topraklara sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dilenen kadın gördüyseniz:

  • Ani tepkiler veren veya tahmin edilmesi güç hareketleri olan kişilerden uzak durmanızda fayda var.

Rüyada dilenen kadın görmek sakin giden yaşamının sarsılacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada dil yediğini görmek maddi ve manevi olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına tabir olunur.

Rüyada birinin dilini yalamak bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden yakın zamanda kurtulacağına, güzel işlere ve hayırlı çalışmalara imza atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuzu dili görmek rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına yorulur.

Rüyada dil yemek hayatında beklenmedik ve müjdeli gelişmeler yaşanmasına, rüya sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, dostlardan zarar görüleceğine delalettir.

Rüyada dil soymak maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok zor durumlara düşeceğine hakkında asılsız dedikodular çıkarılacağına, sıkıntılarının kısa süreceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına işaret etmektedir.

Rüyada sağır dilsiz birinin konuştuğunu görmek şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına alamet eder.

Rüyada kendi dilini ısırmak sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, hayır getirecek ve birçok soruna çözüm olacak bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments