Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dilde yara görmek

Rüyada dilde yara görmek

Rüyada dilde yara görmek kardeşler arasında büyük sorunlar yaşanacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, uzun bir müddet sıkıntıların kişinin peşini bırakmayacağını, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına, kötü yola sapmaya, dinin emir ve buyruklarını unutmaya, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada dilde yara gördüyseniz:

  • Ani tepki veya kararlar yanlışlar yapılması anlamına gelebilir.

Rüyada dilde yara görmek çok büyük bir baskı altına gireceğine ve sonunda tüm toplum ile bağlarını kopartıp kendisini ruhsal bir hastalığın kucağına, sevineceğine, adeta havalara uçacağına, ekmeğin ve paranın da artacağına tabir olunur.

Rüyada bir ölünün ikinci defa defne dildiğini görmek kendisinin sonuçtan mutlu olacağına, borçlarının kapanacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına ve işlerinin ve çalışmalarının bu sebeple zarar göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yabancı dilde yazı görmek bunun için sıkıntıya düşeceğine, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, işlerinin aksayacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada dilde diş görmek kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, zor zamanlar yaşanacağına, hayatında meydana gelecek yeniliklerin yüzünün gülmesine vesile olacağına delalet eder.

Rüyada dilden öpmek kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine ancak daha sonra sıkıntıların ortadan kalkacağına, kazancının eksilmeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına, bolluk içinde yaşamaya işaret eder.

Rüyada dilde tüy görmek sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, bu iş sayesinde kendisine yeni ve hayırlı kapılar açan kişiler ile tanışacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, sıkıntılarının günden güne artacağına, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına işaret eder.

Rüyada başka dilde konuşmak aile içinde büyük sorunlar yaşayacağına, yeni mekânlara gireceğine ve yeni işlere atılacağına, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine tabir olunur.

Rüyada dilde tüy bitmek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, çok üzüleceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına, gözünün başka kimseyi görmeyeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments