Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka dilde konuşmak

Rüyada başka dilde konuşmak

Rüyada başka dilde konuşmak neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, büyük başarılara işlere imza atılacağına, huzurlu ve mutlu bir hayata ve çok hayırlı evlatlara sahip olunacağına, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, fakir fukaranın karnının doyurulacağına alamet eder.

Rüyada başka dilde konuşmak gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yerde veya soru işaretleri olan ilişkilerinizde belli değişiklikler yapmak zorunda hissedebilirsiniz.

Rüyada başka bir dilde konuşmak üzüleceğine, masrafların altında kalacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada başka dilde konuşmak hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, kişinin kendisini paraşütle ıssız bir adaya düştüğünü görmesi ise, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bilinmeyen bir dilde konuşmak çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, daha rahat bir nefes alacağına rivayet eder.

Rüyada yabancı dilde yazı görmek yaradanın kulunun yalvarışına kulak vereceğine, canın sıkılacağına, ancak rüyayı gören kişinin bu dedikoduyu ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Rüyada dilde piercing görmek halsizleşeceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine, bir süre meydanlarda olmadan geri planda durup, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına delalet eder.

Rüyada yabancı dilde konuşan birini görmek işini layığı ile yerine getireceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, aradaki buzları eriteceğine işaret eder.

Rüyada bir ölünün ikinci defa defne dildiğini görmek sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına alamet eder.

Rüyada dilde tüy görmek bol kazanç getireceğine, işlerinin açılacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, yakında gerçekleşecek bir gönül ilişkisine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments