Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dilden öpmek

Rüyada dilden öpmek

Rüyada dilden öpmek fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine ve bu süreç içinde iletişimde sorun yaşanacağına, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine, hayal ettiği ve arzuladığı gibi bir evlilik hayatı süreceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına yorulur.

Rüyada dilden öpmek gördüyseniz:

  • Yapacak bunca iş varken, diğerlerini mutlu etmekle veya taleplerini yerine getirmekle uğraşmanız sizi engelliyor veya zor durumda bırakıyor olabilir.

Rüyada dilden öpmek sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, umutlarının kendisine hayır getireceğine delalet eder.

Rüyada dilde sivilce görmek özellikle yakın çevresinden beklemediği olumsuz davranışlar görmesi yüzünden canının sıkılacağına, kazancının çoğalacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine tabir olunur.

Rüyada dilde piercing görmek kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine işarettir.

Rüyada başka dilde konuşmak canının derdine düşeceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, tabiri caizse dişinden, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine delalettir.

Rüyada dilden kıl koparmak kazancın katbekat arttırılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, kimsenin arkasından konuşmayacağına alamet eder.

Rüyada dilde diş görmek sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, yıpranacağına, strese gireceğine, kısmetinin artacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada dilde kıl çıktığını görmek öz eleştiri yaparak, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yokluğa düşeceğine işarettir.

Rüyada yabancı dilde konuşan birini görmek sıkıntılarınızın bir müddet daha devam edeceğine, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, örneğin; evlenip bekâr hayatından elini eteğini çekeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments