Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dilde tüy görmek

Rüyada dilde tüy görmek

Rüyada dilde tüy görmek rüya sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, bu sayede sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine, işlerini yoluna sokmaya çalışırken daha kötü bir duruma düşeceğine, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, neredeyse kahrolacağına ya da işlerinin gittikçe iyileşmeye başladığı bir dönemde düşmanlarının yapacağı bir kötülük yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, iş hayatının düzeleceğine, sıkıntılarının son bulacağına, çok güzel ve kazançlı işlere adım atılacağına inanılır.

Rüyada dilde tüy gördüyseniz:

  • Sakin bir tutum içinde olmaya özen göstermelisiniz.

Rüyada dilde tüy bitmek gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, işlerini yoluna koyacağına, ne kadar daralsa da, morali bozulsa da, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine yorulur.

Rüyada dilde tüy görmek atılacak adımla birlikte çok iyi bir mevkiye giden bir yolun açılacağına, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, böylelikle sıkıntılarının ve sorunlarının en büyük kaynağını aşma imkânı elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir ölünün ikinci defa defne dildiğini görmek arzu ve isteklerine kavuşacağına, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına işarettir.

Rüyada dilde yara görmek hayat içerisinde çok büyük bir başarı kazanılacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına alamet etmektedir.

Rüyada dilde diş görmek geleceğe dair planlar yapacağına, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen bir şeye yakın bir zaman içinde kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yabancı dilde konuşan birini görmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, hem işinde başarılı olacağına, çok iyi atılımlar yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada karpuz dilmek kendisini yıprattığı için yaşadığı sorunların boşa olduğuna, bu yüzden kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, bu sayede de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada dilde sivilce görmek sonradan da haksız olduğunu göreceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine ve resmi bir kurumda çok üst kademelerde görev alacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments