Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dilde sivilce görmek

Rüyada dilde sivilce görmek

Rüyada dilde sivilce görmek sorunların atlatılacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, maddi imkânların günden güne çoğalacağına, rahat ettiği bir döneme gireceğine, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına, hatta gerekirse bu uğurda herkesi karşısına alarak yine her şeyi arkasında bırakmayı dahi göze alabileceğine, parasına da para ekleyeceğine, onlara hayrının dokunacağına, endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada dilde sivilce gördüyseniz:

  • Bazı iş ya da ilişkiler sonlanabilir veya zorlanabilir.

Rüyada dilde sivilce görmek moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine, insanların karşısında saygıyla eğileceği ve onların sevgisine nail olacağı kadar büyük ve güzel işler yapacağına tabir olunur.

Rüyada dilden öpmek tanıdığı kişinin meslek ve işine, görüş ve düşüncesine uymaya, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine işarettir.

Rüyada dilde yara görmek özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, lüksünün, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına, içinde bulunduğu sıkıntılı durumlardan tamamen kurtulacağına inanılır.

Rüyada bir ölünün ikinci defa defne dildiğini görmek kötü halden iyi hale geçeceğine ve içinde olacağı durumdan çok memnun olacağına, can derdine düşeceğine, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine yorulur.

Rüyada bilinmeyen bir dilde konuşmak kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, atılan adımların zarar getireceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, makamının artacağına tabir olunur.

Rüyada yabancı dilde şarkı söylemek mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, kazanılan paranın yeni bir ev almak ya da iş kurmak için kullanılacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada başka dilde konuşmak huzurunun ve mutluluğunun yerine geleceğine, bunun itibarının sarsılmasına neden olacağına, her türlü yeniliğin mutluluk vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dilde tüy bitmek uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, mutluluktan havalara uçulacağına, bol nimete kavuşacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments