Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılan derisini soymak

Rüyada yılan derisini soymak

Rüyada yılan derisini soymak insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, kişiyi sıkan, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yılan derisini soymak gördüyseniz:

  • Tam anlamıyla bilgi sahibi olmadan tartışmalı ortamlara girmek imajınıza zarar verebilir.

Rüyada yılanın derisini soymak sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına, duyduğu hiçbir şeye inanmayacağına, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine işarettir.

Rüyada yılan derisini soymak dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, aile hayatı ile ilgili çok hayırlı ve güzel bir adım atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yılan derisi soymak kendini garantiye alarak harekete edeceğine, çok büyük kazanç elde edileceğine, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada derisini soymak kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, zor bir döneme gireceğine, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına delalettir.

Rüyada balık derisini soymak zararının büyük olacağına, çok daha iyi günler göreceğine, hayatının da güzellikler içinde geçeceğine tabir olunur.

Rüyada el derisini soymak bol rızık elde edeceğine, yeni yatırımlar yapacağına, kasasının ağırlaşacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine inanılır.

Rüyada insan derisi soymak güzel evlatlar yetiştireceğine, işlerin bir anda yoluna gireceğine, eline geçen bazı fırsatların verilecek hatalı kararlardan ötürü yarardan çok zarara sebep olacağına inanılır.

Rüyada ayak derisi soymak para ve makam sahibi olacağına, düşünmeden hareket edeceğine ya da bir anlık zafiyete düşerek canını ve malını tehlikeye atacağına, kazanılan ama henüz ele geçmeyen paraya rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments