Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezar soymak

Rüyada mezar soymak

Rüyada mezar soymak mutluluğun aileye geri döneceğine, çok üzüntülü ve sıkıntılı günlerin yaklaşmakta olduğuna ve yaşanan her olayın işleri gittikçe daha kötüye götüreceğine, mutlu günler yaşanacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, genç, deneyimsiz kişilere her zaman fikir olarak destekte bulunup, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine, çok büyük başarılar kazanılacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Rüyada mezar soymak gördüyseniz:

  • Yeni seçenekler oluşturabilmek için, öncelikle mevcut fırsatları değerlendirmeniz gerekiyor.

Rüyada mezar soymak sevilen bir işe ortak olunacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına alamet eder.

Rüyada armut soyduğunu görmek yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüzünün derisi soymak bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine delalet eder.

Rüyada ölüyü soymak sırtının yere gelmeyeceğine, engel tanımayan biri olacağına, bir koyduğu işten üç alacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına alamet eder.

Rüyada sarımsak soymak dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, büyük bir projenin başına geçileceğine, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüz derisini soymak işlerinin aksayacağına ve kötüleşeceğine, yaşam içinde karşılaşılan problemlerin biteceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile hayırlı bir birliktelik yaşanacağına, şansının ve bahtının daima açıkolacağına tabir olunur.

Rüyada kabak soymak işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, kendi başına ayakta durmakta zorluk çekmeyeceğine, hayal ettiğinden de çok malı ve parası olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bankamatik soymak hayalini kurduğu şeylerden günden güne uzaklaşacağına, geçim derdinin biteceğine, yanlış işlere girip mutsuz olacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments