Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dil koptuğunu görmek

Rüyada dil koptuğunu görmek

Rüyada dil koptuğunu görmek eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olunacağına, ilerleyeceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, aksiliklerin yaşanacağına, kardeşiyle arasındaki sıkı muhabbetin bozulacağına, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, düşmanların önlerinin açılacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada dil koptuğunu gördüyseniz:

  • Ani kararlar alabilirsiniz.

Rüyada dil yemek maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, dinde bilginleşeceğine, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına rivayet eder.

Rüyada birinin dilinin koptuğunu görmek işlerin aksayacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine, makamından olacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada dilini dikmek üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, dinlenmek için zaman yaratılmazsa bir süre sonra vücudun iflas edeceğine delalet eder.

Rüyada dil kesildiğini görmek mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına, şaşkın olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, karlı işler alacağına işaret etmektedir.

Rüyada dil fırçalamak gönül hoşluğunu yakalayacağına, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yabancı dil bilmek iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, elin bollaşacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine rivayet eder.

Rüyada sağır ve dilsiz olduğunu görmek her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, elindekileri de kaptıracağına, bu nedenle de hem yokluğa düşeceğine, rızkının genişleyeceğine ve çok daha kolay bir hayatının olacağına yorulmaktadır.

Rüyada dil balığı tutmak hayatındaki engelleri ve aksilikleri de yok etmiş olacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments