Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anne babasıyla kavga etmek

Rüyada anne babasıyla kavga etmek

Rüyada anne babasıyla kavga etmek geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, kendi çok iyi hissedeceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, bu kişilerin destek vermesi ile yeni bir işe başlayacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, birçok kavga ve sorunla karşılaşacağına, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, işlerinin açılacağına ve kazancının da istediği oranda artış göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada anne babasıyla kavga etmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda da olumlu gelişmeler var.

Rüyada anne babanın kavga etmesini görmek sorunların kısa sürede aşılacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada anne baba kavga etmek eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve böylece uzun zamandan beri hayal ettiği her şeye çok büyük çaba sarfetmeden kavuşacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada anne ve babanın kavga ettiğini görmek eline geçen fırsatların yakın bir zaman içinde büyük sıkıntı yaratacak şekilde geri tepeceğine, çevresindeki kişileri ve onlarla olan ilişkileri gözden geçirerek yeni kararlar alacağına, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına yorulur.

Rüyada anne babasının kavga ettiğini görmek bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, işlerinde çok başarılı olacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada anne ve babasını kavga ederken görmek kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, kendini dünya malları edinmeye vereceğine delalettir.

Rüyada anne babasını kavga ederken görmek aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, karşılaşılan kötü bir durum yüzünden aksiliklerin daha da artacağına, sorunlarından arınacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada anne ve babayı kavga ederken görmek özellikle iş ile ilgili gelişmelerin kişinin rahat bir hayat yaşamasına neden olacağına, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve kazanılan paranın Allah yolunda harcanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada anneyle babayla kavga etmek evdeki hesabın çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de gerek maddi gerekse manevi anlamda zarara uğrayıp çok kötü günler geçireceğine, sağlıkla ilgili gelişmelere, hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments