Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın balık tutmak

Rüyada altın balık tutmak

Rüyada altın balık tutmak bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, hayır vereceğine, malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, kişinin anlaşmalarda veya kararlarda ikilem içinde kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada altın balık tutmak gördüyseniz:

  • Başkaları için neler yapabileceğinize odaklanmalısınız.

Rüyada altın balık tutmak uzun bir süreden beri özlem duyulan bir kişiye kavuşulacağına, sıkıntıların aile bireylerinden alınacak yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada suda büyük balık tutmak işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine yatırımlar yapıp, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, kapanan kapıların açılacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada sevdiğin insanla balık tutmak ailesini utandırmayacağına, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, aksiliklerin ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada bir sürü balık tutmak sıkıntılardan kurtulmaya, iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, kurulu düzeninin olacağına yorulmaktadır.

Rüyada deniz kenarında balık tutmak sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zamanda kurtulup ferahlığa çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada göl kenarında balık tutmak maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, sıkılacağı bir haber almaya, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına inanılır.

Rüyada misinayla balık tutmak hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, onu yorgun ve hasta bir görüntüye getireceğine, hayatının ve düzenin bu nedenlerden ötürü adeta alt üst olacağına yorulmaktadır.

Rüyada akvaryumdan balık tutmak kendisini ilim ve irfan yoluna adayacağına, çok başarılı adımlar atacağına, bu adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments