Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dik saç görmek

Rüyada dik saç görmek

Rüyada dik saç görmek atılım yapacağına, ileriye gideceğine, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, kendisine bol sohbet, neşe ve eğlence getirecek, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, her koşulda birbirlerine destek vereceklerine, bekarlar için karşılarına çıkacak büyük bir aşk sayesinde kendilerinden geçip, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, aile hayatında büyük bir mutluluğun yaşanacağına, kötü günlerinde veya sıkıntılarında gözünü kapatıp bu insanlara rahatlıkla güvenerek hareket edeceğine, özgüveninin bitme noktasına geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada dik saç gördüyseniz:

  • Bir kutlamanın özel hayatınız ya da iş yaşamınız açısından olumlu açılımları olabilir.

Rüyada dik saç görmek tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, işlerin açılacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına delalettir.

Rüyada dik bayır görmek zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, evdeki birinin yolculuk yapacağına alamet eder.

Rüyada ölmüş birinin ağaç diktiğini görmek saadete ereceğine, zenginliğe kavuşacağına, İşinde yükselmeye, yol kat etmeye ve basamak atlamaya, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dik merdivenden inememek maddi açıdan zarar edileceğine, kişinin yüzünün güleceğine, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada dik bir merdivenden çıkmak üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, çalışmalarının beğenileceğine inanılır.

Rüyada yeşil elbise diktirmek kuracağı bir ortaklığın yeni bir hayatın kapılarını açacağına, işlerinin yoluna gireceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına, amaçlarına ulaşacağına işaret eder.

Rüyada kendine gelinlik diktirmek rahata kavuşacağına, düze çıkacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine,  bu durumları atlatmak için tekin olmayan bazı kişiler ile muhatap olacağına, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine,  parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada fasulye diktiğini görmek çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına, işlerinin yoluna gireceğine, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, hayatın rüya sahibine güleceğine, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, en sıkıntılı anında bile bir çıkış yolu bulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments