Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dik bir yol görmek

Rüyada dik bir yol görmek

Rüyada dik bir yol görmek alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, bir sebeple çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, maddi ve manevi açıdan sene boyunca rahatlayacağına, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine, hastalıklarını yeneceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, kişinin keyfinin yerine geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada dik bir yol gördüyseniz:

  • Zor bir görev veya iş hakkında uzun zamandır düşünüyor olabilirsiniz.

Rüyada dik bir yol görmek uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına yorulur.

Rüyada dik yola tırmanmak parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine ve güzel bir birlikteliğin başlayacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, işlerinin hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada dik yol görmek birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği ve elde ettiği zaman büyük bir başarıya ve hayırlı kazançlara sahip olacağı şeyleri alacağına, dinç kalacağına delalet eder.

Rüyada dik merdivenden inememek kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine ve böylece çalışmasına ve de beklemesine gerek kalmadan mutluluğa ve huzura kısa süre içinde ulaşacağına, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada dikiş diktiğini görmek iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, dedikoduya, sorunların günden güne artacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine delalettir.

Rüyada ağaç dikip sulamak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahata ereceğine, ihtiyacı olan kazanca ulaşacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine, prestij kaybı yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeni dikilmiş elbise görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, sıkıntıların son bulacağına, işlerin yoluna gireceğine, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına işarettir.

Rüyada dik kaya görmek geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, endişelerin biteceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments