Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dik yokuşu çıkmak

Rüyada dik yokuşu çıkmak

Rüyada dik yokuşu çıkmak yaşamının olumsuz şekilde etkileneceğine, hırsla ve büyük bir inançla ilerleyeceğine, kazancının çoğalacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, şansının geri döneceğine, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, dertlerin son bulacağına, belirsiz durumların sona erip kişinin hedeflerine daha temiz ve net bir yoldan ilerleyeceğine, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına alamet eder.

Rüyada dik yokuşu çıkmak gördüyseniz:

  • Bazı fırsat ya da talepleri geri çevirmekte zorlanabilirsiniz.

Rüyada dik yokuşu arabayla çıkmak bir koyduğu işten üç alacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, hayatın güzelliklerini görme ve yaşama fırsatı elde edeceğine, insanlarla iç içe olacağına tabir olunur.

Rüyada dik bir yokuş çıkmak kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, üzüleceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada dik yokuşu çıkmak aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, işlerinin aksayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine rivayet eder.

Rüyada dik bir yokuşu çıkmak verilen emeklerin boşa gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dik yokuştan aşağı inmek vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, sıhhat ve moral bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dik yokuş tırmanmak bekar kişiler için, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine ve işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, hayaline kavuşacağına ve muradına ereceğine alamet eder.

Rüyada dik yokuşu arabayla inmek büyük bir parasızlık yaşanacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine işaret eder.

Rüyada dik yokuşa tırmanmak neşeleneceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, elinin darlık görmeyeceğine ve aldığı hayır duaları nedeniyle kazalardan uzak yaşayacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments