Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dik bir yokuşu çıkmak

Rüyada dik bir yokuşu çıkmak

Rüyada dik bir yokuşu çıkmak yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, çok büyük işlere adın yazdıracağına ve aile hayatında ve sosyal hayatında amaçlarına uygun insanlar ile hareket edeceğine, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, kendisini iyi hissedeceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, eğer rüya sahibi kendisini ve işini bir an önce toparlamazsa kısa zaman içinde iflas edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada dik bir yokuşu çıkmak gördüyseniz:

  • Kendi adlarına kendi koşullarını zorlayan veya kendileri açısından zayıf anlaşma koşulları oluşturan kişiler sizin için yararlı sonuçlar oluşmasına neden olabilir.

Rüyada dik yokuşu çıkmak üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, çok daha büyük bir başarı ve daha büyük bir saygınlık kazandıracağına tabir olunur.

Rüyada dik bir yokuş çıkmak iş yerinde sevilmeyen ve kimsenin konuşmak istemediği biri haline geleceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada dik yokuşu arabayla çıkmak zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, yokluktan ve de geçim derdinden kurtulacağına, işlerinin sekteye uğramasından ötürü maddi ve manevi olarak zarar edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada dik bir yokuşu çıkmak sıkıntılı günler geçirileceğine, elinde bulunan imkânları boşa harcayacağına, kardeşlerden birinin desteğinin alınacağına delalet eder.

Rüyada dik yokuşu arabayla inmek atılımlarının ve girişimlerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına inanılır.

Rüyada dik yokuşu tırmanmak tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, huzuru yakalayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına tabir olunur.

Rüyada dik yokuştan inmek işlerinin hep yolunda gideceğine ve verimli olacağına, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine ve günaha ve ayıba karışacağına alamet etmektedir.

Rüyada dik yokuştan düşmek kendine olan güvenin tazeleneceğine, en basit olayların bile büyük birer problem haline geleceğine, aile hayatındaki güzel gelişmeler ile mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments