Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dik bir yokuş çıkmak

Rüyada dik bir yokuş çıkmak

Rüyada dik bir yokuş çıkmak iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, mutluluğa giden yolu bulacağına, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına inanılır.

Rüyada dik bir yokuş çıkmak gördüyseniz:

  • Kırmızı çizgileri geçmemekte fayda var.

Rüyada dik bir yokuş çıkmak yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına, rüya sahibinin evli olması durumunda da evlat sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada dik yokuşu çıkmak mutluluktan bolca nasipleneceğine, herkesin bu işten ötürü çok büyük bir şaşkınlık yaşayacağına, yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına tabir olunur.

Rüyada dik yokuşu arabayla çıkmak emeğinden hayır göreceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, kötü ve canını sıkacak bazı olaylar yaşayacağına, seçkin bir eleman haline geleceğine delalet eder.

Rüyada dik bir yokuşu çıkmak güzel huylarının değişeceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, resmi bir göreve getirileceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada dik bir yokuştan inmek mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, sevinçli haberler alacağına ve bol eğlenceli, neşeli ve keyifli günler geçireceğine, işlerin yoluna gireceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına işaret etmektedir.

Rüyada dik yokuştan düşmek kısmetinin ve şansının da her zaman açık olacağına, kişinin ağız tadına kavuşacağına, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine yorulmaktadır.

Rüyada dik bir yokuşa tırmanmak bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, büyük üzüntüler olacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, gündemi iyi olan bir ülkeye de bolluk olacağına, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada dik yokuştan aşağı inmek kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, hatalarını fark edeceğine, çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments