Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dik yokuşa tırmanmak

Rüyada dik yokuşa tırmanmak

Rüyada dik yokuşa tırmanmak iş konusunda kısmetin açılacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, büyük başarıların göğüsleneceğine, vereceği tüm uğraşlara rağmen bu zararları bir türlü kapatamayacağına, işlerin yoluna gideceğine, karar vermekte güçlük çekeceğine, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, rüya sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada dik yokuşa tırmanmak gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizden en verimli şekilde faydalanmak isteyebilirsiniz.

Rüyada dik yokuş tırmanmak araba ya da ev alma konusunda bazı adımlar atılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına delalet eder.

Rüyada dik yokuşu tırmanmak elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada dik bir yokuşa tırmanmak rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine ve hayalleri gerçekleştirme yolunda birkaç adım atılacağına, çok mutlu günler geçireceğine, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına ve bu sebeple kişinin kendisini bir türlü affetmeyeceğine inanılır.

Rüyada dik yokuşa tırmanmak günü birlik kazanç elde edeceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, çeşitli iş denemeleri sonunda en uygun işe karar vereceğine, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve rüya sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada dik bir yokuşu çıkmak görülen tanıdık erkek aile büyüklerinden biri ise dileklerin Allah katında kabul göreceğine, uzaktaki bir akrabadan çok güzel ve hayırlı bir haber alınacağına, sevincinin üzüntüye döneceğine rivayet eder.

Rüyada dik yokuşu arabayla inmek çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve ortak olarak girdiği bir işle ferahlığa çıkacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine işarettir.

Rüyada dik yokuşu çıkmak üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine ve ferah düzeyinin de artacağına delalet etmektedir.

Rüyada dik bir yokuş çıkmak rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına, hayırsız olaylar yaşayacağına, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments