Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dik yamaçtan inmek

Rüyada dik yamaçtan inmek

Rüyada dik yamaçtan inmek atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, yeni başlayacağı projenin büyük ses getirmesi ile çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına, işlerinde istediği kar marjına ulaşacağına, kişinin de bunun için üzülüp, hayıflanacağına, sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan rüya sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, borçlarını ödeyip kurtulacağına, gülmekten asla vazgeçmeyeceğine, maddi olanaklarının da elinden kayıp gideceğine yorulur.

Rüyada dik yamaçtan inmek gördüyseniz:

  • Sizinle aynı konularda istekli plan bazı kimseler sizden önce harekete geçmiş olabilirler.

Rüyada dik yamaçtan inmek etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, eskisinden daha büyük ve daha karlı işlere gireceğine inanılır.

Rüyada dik bir yamaca tırmanmak bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine delalettir.

Rüyada dik yamaca tırmanmak kendisine çok uzak ve imkânsız gibi görünen arzularına kavuşacağına, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına işarettir.

Rüyada dik yamaç tırmanmak parasının azalacağına, sorunların ve sıkıntıların son bulacağına, kişinin ruhen şifa bulacağı ve gönül hoşluğuna kavuşacağı alamet etmektedir.

Rüyada dik yamaç çıkmak kendisini ferahlamış hissedeceğine, çok büyük bir baskı altına gireceğine ve sonunda tüm toplum ile bağlarını kopartıp kendisini ruhsal bir hastalığın kucağına, şansının ve kısmetinin kendisinden yana gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada dik yamaçtan çıkmak uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, kısmetleri karşısında utanç duyacağı durumlar yaşayacağına, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına inanılır.

Rüyada dik yamaç görmek hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, Allah’ın izni ile rahata ereceğine, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına, üzüleceğine ve yıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yamaçtan inmek başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments