Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dik yamaç tırmanmak

Rüyada dik yamaç tırmanmak

Rüyada dik yamaç tırmanmak zor zamanlar geçirileceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, büyük sıkıntı ve yaşanılacak acıya, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine ve güzel bir birlikteliğin başlayacağına, daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada dik yamaç tırmanmak gördüyseniz:

  • Sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

Rüyada dik bir yamaca tırmanmak anılar arasında bir yolculuğa çıkacağına, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine rivayet eder.

Rüyada dik yamaca tırmanmak eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına, gözyaşı döküleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada dik yamaç tırmanmak hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok fazla zarara sebep olmayacağına, bu sayede kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada dik yamaç görmek kısmetinin artacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, çok büyük bir mutluluk duyacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dik yamaçtan çıkmak kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine rivayet eder.

Rüyada dik yamaçtan inmek sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine ve sevdiği kişinin bir dediğini iki etmeyeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dik yamaç çıkmak rahat, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, çok büyük miktarda paralar kazanacağına, maddi imkanlarının çoğalacağına inanılır.

Rüyada yamaç tırmanmak doğru olanı seçeceğine ve aldığı kararların kendisini ileri taşıyacağına, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments