Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dik yamaç görmek

Rüyada dik yamaç görmek

Rüyada dik yamaç görmek hedeflerine ulaşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, maddi konularda kayıplar olacağına, alınganlıkların hasıl olacağına, elinin dara düşmeyeceğine, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, malını, parasını ve işini kaybedeceğine, kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine ve hem işyerinde hem kendi hanesinde bolluk ve bereket içine yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dik yamaç gördüyseniz:

  • Sağlık konusunda aşırı tehlikeler karşısında değilsiniz.

Rüyada dik yamaç görmek neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine bundan sonra mutluluğunun, huzurunun, işinin, kazancının, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına alamet eder.

Rüyada dik yamaçtan çıkmak canının sıkılacağına, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, insanlar tarafından ayıplanacağına delalettir.

Rüyada dik yamaçtan inmek ardından yeni bir işe gireceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, yardıma ihtiyaç duyacağına, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada dik yamaç çıkmak stresli bir ortama gireceğine, o kimsenin iyi haberlerinin alınmasıyla rüya sahibinin de içinin ferahlayacağına, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada dik yamaca tırmanmak hileli bir işle karşılaşılacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, sıkıntılarından ve sorunların kurtulacağına, kazancının helal para olacağına rivayet eder.

Rüyada dik yamaç tırmanmak elindeki malların gideceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına alamet etmektedir.

Rüyada dik bir yamaca tırmanmak kişinin hem maddi hem de manevi olarak büyük sıkıntılara düşeceğine, çok büyük miktarda kazanç getireceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, endişelerini silip atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yamaca tırmanmak bazı konularda önayak olunacağına, çok büyük ve güzel çalışmalar ortaya koyup büyük başarılar kazanılacağına, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments