Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yamaçtan inmek

Rüyada yamaçtan inmek

Rüyada yamaçtan inmek üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, iş kurmak için kardeşiyle biraraya geleceğine, üzüntülerin ve zorlukların biteceğine, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, maddi olarak atılacak bir adım sayesinde zenginliğe kavuşulacağına, girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada yamaçtan inmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kimselerin haklı talepleri bile size büyük bir gibi förünebilir.

Rüyada yamaçtan inmek her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yamaçtan aşağı inmek sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, neşe ve sevinç içinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada dik yamaçtan inmek endişelerin bitip yerini mutluluğun alacağına, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada dik yamaç çıkmak uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, sektöründe rakip tanımayacak kadar güçlü hale geleceğine yorulur.

Rüyada yamaç görmek haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, sorunların köklü şekilde ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada yamaç çıkmak ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına ve bazı konularda fikir verileceğine, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine ve işlerinin çok iyi gittiği dönemlerde bile büyük bir endişe duyacağına inanılır.

Rüyada yamaç paraşütle uçmak daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, sofraların zenginliğine, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yamaçtan yuvarlanmak hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, yapılan hataların çok zarar getireceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments