Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dik yamaçtan çıkmak

Rüyada dik yamaçtan çıkmak

Rüyada dik yamaçtan çıkmak neşeleneceğine, yeni işlere atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine ve sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına ve yaşanan üzüntülerin mutluluğa döneceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına ve rüya sahibinin güvendiklerinden yana hayırsızlık ve nankörlük göreceğine, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine alamet etmektedir.

Rüyada dik yamaçtan çıkmak gördüyseniz:

  • Sonlandırılması gereken konular varsa sonlanabilir.

Rüyada dik yamaçtan çıkmak iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine rivayet eder.

Rüyada dik yamaç çıkmak gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, uzun yıllar yaşayacağına, sorunlarının daha büyük bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada dik yamaçtan inmek zorlukların biteceğine, sağlık ve hayır getireceğine, hileye, fesada bulaşacağına tabir olunur.

Rüyada dik yamaca tırmanmak bunun da başarılarına başarı, zenginliğine zenginlik, saygınlığına da saygınlık katacağına, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, sıkılacağına ve üzüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada dik yamaç görmek kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, hesap yapmadan, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, çok büyük ve anlamlı görevlerde bulunacağına inanılır.

Rüyada dik bir yamaca tırmanmak dualarının gerçekleşeceğine, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine, şifaya ve çarelere kavuşacağına inanılır.

Rüyada dik yamaç tırmanmak sürekli olarak emirler veren rüya sahibinin pek çok kişiyle arasının açılacağına, alım ve harcama kolaylığının azalmayacağına, güzelliklerle dolacağına delalettir.

Rüyada yamaç çıkmak geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments