Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yamaç tırmanmak

Rüyada yamaç tırmanmak

Rüyada yamaç tırmanmak geçim sıkıntısı yaşanılacağına, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, böylece büyük kazançlar elde edileceğine, yeteri kadar sağlıklı ve rahat olacak aşamaya yakın bir zamanda geleceğine, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, başına uğursuzluklar geleceğine, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına rivayet eder.

Rüyada yamaç tırmanmak gördüyseniz:

  • Beklenmedik gelişmeler maddi durumunuz üzerinde etkili olabilir veya bazı girişimleriniz ya da ticari adımlarınız hız kazanabilir.

Rüyada yamaç tırmanmak kazançlı bir işe girileceğine, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, kötü konuşan, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada dik yamaç tırmanmak çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada yamaca tırmanmak aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, rakiplerinin üzüleceğine, başarıların devamlı olacağına, manevi olarak da yıpranacağına delalet eder.

Rüyada dik yamaca tırmanmak işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zamanda çözüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada dik bir yamaca tırmanmak yol kat edeceğine, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada dik yamaç görmek nimetten ve paradan yana da bolluk yaşayacağına, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada yamaçtan atlamak sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına delalet etmektedir.

Rüyada dik yamaçtan inmek iş hayatında çok kişiye yarar getirecek bir adım atılacağına, sorunlarından ve içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments