Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dik tepeden inmek

Rüyada dik tepeden inmek

Rüyada dik tepeden inmek beraberliklerde hayal edilenden daha fazla mutlu olunacağına, çapkınlıkları yüzünden eşi ile arasının açılacağına, ticaretinin de her geçen gün gelişip, ilerleyeceğine, huzurun ve mutluluğun hâsıl olacağına, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine ve bir daha cesaret edip büyük adımlar atamayacağına, sürekli dua alarak yaşayacağına, kırılan umutların tekrar filizleneceğine, işindeki verimin artacağına böylece maddi sorunlarının kalmayacağı gibi iç dünyasının da zenginleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada dik tepeden inmek gördüyseniz:

  • Birlikte çıkılan kısa bir yolculuk veya tatil olabilir.

Rüyada dik tepeden inmek kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına tabir olunur.

Rüyada dik tepeye çıkmak sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalardan bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, üzüleceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına alamet etmektedir.

Rüyada dik bir tepeye çıkmak hatadan dolayı zarar edeceğine ancak daha sonra işlerini toparlayacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dik tepe görmek hürmetinin, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, çalışmaların beğeni almayacağına rivayet eder.

Rüyada dik bir tepeye tırmanmak kişinin tüm hayatının değişeceğine, gün yüzü görmeyeceğine, her zaman çok üzgün olacağına, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine rivayet eder.

Rüyada dik merdivenden inmek ayıplanacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, korkularından, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, çalışkanlık ve disiplinle birlikte iman gücüyle de hareket eden rüya sahibinin asla dara düşmeyeceğine delalet eder.

Rüyada dik yamaçtan inmek fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada dik yokuştan aşağı inmek engel teşkil edeceğine, geçim derdi olmadan ve giderek daha da zenginleşen hayatından büyük bir memnuniyet duyacağına, rüyayı gören kişinin kendisi işini kuracağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments