Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendine gelinlik diktirmek

Rüyada kendine gelinlik diktirmek

Rüyada kendine gelinlik diktirmek borçların kısa sürede kapanacağına, rahat bir döneme girileceğine, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, sonunda maddi zarara gireceğine, mutlulukla dolu günlerin etkisiyle işte de başarı sağlamaya, her zaman kendinden emin, hoşgörülü biri olunacağına, kendisine yük olan maddi yükümlülüklerin azalacağına, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, başarıya giden yollarının açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendine gelinlik diktirmek gördüyseniz:

  • Söylediklerinizin bir nedeni olsa da, karşı taraf bunu anlamayabilir ya da siz karşı tarafı doğru dinlemeyebilirsiniz.

Rüyada gelinlik diktirdiğini görmek mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, yani babasına benzeyeceğine, eşler arasındaki uyumun bu dönemde en üst seviyede olacağına inanılır.

Rüyada kendine gelinlik diktirmek kazancın her daim artacağına, sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan rüya sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına, beklediği hayırlı ve güzel haberleri bir türlü alamayacağına delalet eder.

Rüyada gelinlik diktirmek maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, hayatının kolaylaşacağına, rahatının da yerine geleceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada dik yokuşa tırmanmak kendine olan öz güvenini kaybedeceğine ve bir daha cesaret edip büyük adımlar atamayacağına, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine tabir olunur.

Rüyada dik bir yokuşu çıkmak herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine delalet eder.

Rüyada dik rampa görmek aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dik merdiven çıkmak büyük işlere girerek hayal ettiği herşeye kavuşacağına, davranışları ile olduğu kadar hayat şekliyle de insanlara örnek olacağına, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına işarettir.

Rüyada kızlık diktirmek çocuklarına ve ailesine karşı her zaman şefkatli davranacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, rüya sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, işlerinin açılıp, kazancının da artacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments