Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fasulye diktiğini görmek

Rüyada fasulye diktiğini görmek

Rüyada fasulye diktiğini görmek umduğunu bulamayacağına, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, rakipleri mağlup edeceğine, makam sahibi olacağına, ortaya çıkan sıkıntılardan kurtulacağına, ekmeğin ve paranın da artacağına, maddi ve manevi zarara uğranacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine, hayal ettiğinden daha iyi bir hayata kavuşarak maddi, manevi mutluluğu tadacağına, ağız tadına kavuşacağına delalet eder.

Rüyada fasulye diktiğini gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki birisinin beklenmedik tavırları ya da hareketleri nedeniyle zorlanabilirsiniz.

Rüyada fasulye diktiğini görmek kazançlı çıkacağına, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, yanlış adımlar atacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeni dikilen ağaç görmek genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, saf güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakıp, büyüleyeceğine, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, bolluk ve bereketin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dik merdivenden aşağı inmek hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, günden güne kazancının artacağına, yol göstereceğine ve ekmek sahibi yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada abiye elbise diktirmek bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına delalettir.

Rüyada mor elbise diktirmek maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, kendisini çok iyi yerlere taşıyacak bazı kişiler ile ortaklık ve ahbaplık kuracağına, sevilen bir kişi ile kurulan ortaklığın bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada dik bir merdivenden çıkmak hem işinde başarılı olacağına, galibiyet kazanacağına, dost ya da akrabalarından yardım alacağına delalettir.

Rüyada başkasının çiçek diktiğini görmek atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, yaşanan üzüntülerin son bulacağına, stresten uzaklaşılacağına, çok daha hayırlı yollara girileceğine, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, çok büyük bir borcun altına birlikte gireceklerine, uğranılan zararın paylaşılacağına işaret eder.

Rüyada dik saç görmek sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, miras konularında sıkıntılar çıkacağına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments