Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dik merdivenden inememek

Rüyada dik merdivenden inememek

Rüyada dik merdivenden inememek sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine ve daha önce kaçırdığı bir fırsatın tekrar kapısını çalacağına, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, kendisi için neyin doğru, neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, eksikliklerini kapatıp, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada dik merdivenden inememek gördüyseniz:

  • Sizi fiziksel veya mental olarak meşgul edecek uğraşılar içerisine girmeniz durumunda , yeni şeylere ilgi duyabilir, o alanlarda da başarı sağlayabilirsiniz.

Rüyada dik merdivenden inememek oldukça büyük başarılara, istenilenlere ulaşmakta güçlük çekilmeyeceğine, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine yorulur.

Rüyada merdivenden inerken görmek çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine alamet etmektedir.

Rüyada merdivenden inen birini görmek hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, mutluluğunun, kazancının ve rahatlığının daim olacağına, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine inanılır.

Rüyada merdivenden inememek problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, kişiyi sıkan, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada merdivenden çıkıp inememek elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına delalet eder.

Rüyada dik merdivenden aşağı inmek yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine, zor durumların sona ereceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, rahat yüzü göreceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına işarettir.

Rüyada dik merdivene çıkmak hileli bir işle karşılaşılacağına, hayatı boyunca darlık çekmeyeceğine, kısmetli bir yıl geçirileceğine delalettir.

Rüyada dik bir merdiven çıkmak sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, insanlardan bir süre uzak duracağına, parlak bir kariyere sahip olunacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments