Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada merdivenden inememek

Rüyada merdivenden inememek

Rüyada merdivenden inememek bir sebeple doğru yoldan sapacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, hem kendi ailesi hem yakın arkadaşları için çok güzel bir sürprize imza atacağına, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına, yaşadıkları sıkıntılardan kurtulmaları için destek olunacağına ve eğitim hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine ve geçmişte çekilen büyük acıların unutulacağına, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına işarettir.

Rüyada merdivenden inememek gördüyseniz:

  • Esnek düşünmeli, zararsız değişiklikler yapmaktan korkmamalısınız.

Rüyada merdivenden inerken görmek hayat boyu isteklerine ulaşacağına, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına tabir olunur.

Rüyada merdivenden inememek adının lekeleneceği ve bu nedenle çok üzülüp, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, zararların üst üste geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada merdivenden inen birini görmek yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, yeni bir yol çizileceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına delalet etmektedir.

Rüyada merdivenden çıkıp inememek işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına, karşısına aradığı özelliklerde birinin çıkacağına, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine tabir olunur.

Rüyada dik merdivenden inememek aile içinden destek görecek olan rüya sahibinin bir müddet daha kendisini toparlamakta güçlük çekeceğine, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına, zor zamanlar geçireceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada ingilizce okumak yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, kısa bir zaman içinde maddi açıdan zarar getirecek bir işe adım atılacağına, bazen kaderin cilveleri ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada ingilizce hocası görmek ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına yorulur.

Rüyada ingiltere görmek çok üzücü ve geri dönüşü olmayan hatalar yapılmasına sebep olacağına, aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, adını yaptığı işle duyurup, ün salacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments